ΓΟΥΡΟΥΝΟΜΑΖΩΜΑΤΑ, ΣΟΥΒΛΑΚΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 9012

Δεν ξέρω ποιους είχε στόχο να πείσει το ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΤΡΥΚ της εβραιοαμερικάνικης χούντας των τριών βρωμοκομμάτων του κωλοτουμπισμού. Εμένα πάντως κατάφερε μόνο να με τσαντίσει.

Ως προς την μπατσο-ομάδα “ΔΙΑΣ” : 

Πρώτον:  Ο γαμημένος ρουφιάνος που είχε την φαεινή ιδέα να χρησιμοποιήσει έστω και ως ακρωνύμιο το όνομα του Πατέρα των Ελλήνων Θεών για να ονοματίσει τραμπούκους γαμιέται πατόκορφα. Καλά θα κάνει να το αλλάξει το συντομότερο σε ομάδα “Άξιον Χεστί”, “Υπέρκαβλος Στρατηγός”, “Μονή Ξεσφιγμένου” ή ότι άλλη χριστιανοκουράδα τον βολέψει. Το νεο-ελληνικό βλαχοδουκάτο/ψευτοκρατίδιο δεν έχει καμία απολύτως σχέση ούτε με την αρχαία Ελλάδα, ούτε με τους Θεούς της, ούτε κάν με την τήρηση της (όποιας) τάξης.  
Δεύτερον: Μπατσάκια φλώροι που παριστάνετε τους μάγκες επειδή φοράτε στολές και έχετε πιστόλια, θέλω να σας δω σε λίγο καιρό τι ψάρια θα πιάνετε, όταν θα αρχίσουν τα κανονικά όργανα. Για την ώρα κάντε τις πάπιες και μην παίρνετε πολύ αέρα.

Τρίτον: Οι πολίτες τους οποίους καταδιώκετε έχουν μνήμη ελέφαντα και θα τους ξαναβρείτε απέναντί σας όσοι από σας καθίσετε στο σκαμνί.  


Ως προς την χουντική κλίκα του ψευτοπρωθυπουργού:
Πρώτον: Η παρεούλα των πισωγλέντηδων ψυχολόγων που συμβουλεύει την συμμορία σας ως προς το επικοινωνιακό παιχνίδι είναι πούστηδες από κούνια και τον παίρνουν από όλες τις τρύπες. Είναι τόσο άσχετοι στη δουλειά τους και ξεπερασμένοι από τα γεγονότα που αντί να σας καλύπτουν, σας κάνουν ακόμα πιο ρόμπα.

Δεύτερον: Το ότι η πλειοψηφία παραμένει σιωπηλή ενώ τρώει αλλεπάλληλα χτυπήματα με το ευρωμαστίγιο δεν σημαίνει ότι είναι μαζόχα. Η ένταση χτίζεται κλιμακωτά και μένει μόνο η αφορμή για το μπάμ.
Τρίτον: Ξεχάστε το παρελθόν της ατιμωρησίας. Τώρα ήρθε η ώρα όλων σας.Ως προς τον πασοκόσκυλο “αντικομφορμιστή” επώνυμο μαλάκα:

Πρώτον: ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ καριόλη πολιτικάντη!
Δεύτερον: ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ξεκωλιάρη απατεώνα!

Τρίτον: ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ γαμημένε φασίστα!Ως προς τους πολίτες που έχουν σκίσει το εκλογικό και το τραπεζικό τους βιβλιάριο:
Πρώτον:   Κλείστε, σπάστε, πετάξτε στα σκουπίδια τα όργανα πλύσης εγκεφάλου του καθεστώτος.

Δεύτερον:  Δεν θέλουμε να καταδικαστούν τα λαμόγια σε εκατό ευρώ πρόστιμο γιατί έσκισαν το καλτσόν ενός μπατσάκου. Θέλουμε να καταδικαστούν ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ για τα ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ που έκλεψαν και για την κατάσταση στην οποία έφεραν την χώρα.
Τρίτον: Την ώρα της βίας μην λυπηθείτε ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟ, νόμιμο ή παράνομο!  

…ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΟΛΟΥΣ !

2 σχόλια:

Για όσο διάστημα αυτοί οι γαμημένοι ΜΑΣΟΝΟΙ που κάνουν κουμάντο στα ΜΜΕ έχουν ταπωμένες όλες τις αντίθετες φωνές, εδώ τα ρουφιανάκια τους θα τρώνε πόρτα.

Ούτε λυπόμαστε γι αυτό, ούτε ζητάμε συγνώμη από κανέναν.

Όσοι νομίζουν ότι δημοκρατία είναι να έχουν τα κανάλια, τις εφημερίδες και τις ιστοσελίδες τους "καθαρές" και να έρχονται να πετάνε τα μπάζα τους στα ιστολόγια των διαφωνούντων, ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ !