ΝΕΚΡΟΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΜΑΓΟΙ

26 ΙΟΥΝΙΟΥ 9012 

Ο λαός μίλησε… 

Οι τηλεραγιάδες επέλεξαν Γερμανοεβραίους, γαμήσια και φόρους... 

Ξανάστειλαν στο Πορνοβούλιο τους ίδιους διαπλεκόμενους πούστηδες και πουτάνες.

Οι σχιζοφρενείς πρωκτόσπιτοι ψηφοφόροι που θέλουν και να είναι στο ευρώ και να έχουν οικονομία κομμουνιστικού κράτους της δεκαετίας του ’70 διόρισαν τον Σαμαράκο πρωθυπουργό. 


 
Θα τους λύσει όλα τα προβλήματα ο γκαβός.  Ο άλλος τέκτων που προοριζόταν για υπουργός οικονομικών …αρρώστησε ξαφνικά και παραιτήθηκε.


 
Το παρόν ιστολόγιο δεν συμπάσχει με κάνεναν λιγδομπινέ. Αυτή η λαμογιά του να εύχεσαι περαστικά στον αντίπαλό σου καλή είναι όταν πρόκειται για τον απέναντί σου στο τάβλι.

 


...ΚΑΚΟΨΟΦΟ ΝΑ’ΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΚΩΛΟΣΦΟΥΓΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΠΟΥΣΤΗ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ! 

Υπάρχουν μερικοί που δεν πιστεύουν στα μάγια, στο κακό μάτι, στα ξόρκια και σε όλο αυτό το θαυμαστό οπλοστάσιο που έρχεται από το υπερπέραν.  Δικαίωμά τους.  Το …ραπανάκι χέστηκε πάνω του πάντως. Ευχόμαστε να ξεμαγαρίσει έτσι κι αλλιώς κι αυτός και όλοι οι άλλοι οι ψευδέλληνες μπάσταρδοι.

Ως αντίμετρο, κάποιοι έχουν εξαπολύσει τις συμφορές του σύμπαντος πάνω στην ταφογαμημένη τοκογλυφική συμμορία που προσπαθεί να διαλύσει την Ελλάδα και τον κόσμο. 

Η γκαντεμομηχανή του HAARP είναι πουτσόμπριζα μπροστά στις δυνάμεις που θα αφεθούν ελεύθερες σύντομα. 

Χιλιάδες πνεύματα από το παρελθόν που έκαψαν την σάρκα τους για την ιδέα του Φωτός παλουκώνουν τους δήθεν απέθαντους απόγονους του Γιαβέ.

Αφήστε τους άλλους να μιλάνε βαρβαρικές διαλέκτους, να βρίζουν σε αυτές και να αρρωσταίνουν. Μια είναι η γλώσσα που σε κάνει καλά.  

Η μητέρα όλων των βασκανιών ξεκινάει από τα Δελφικά τρίγωνα.  Οι Σπαρτιάτες καλωσορίζουν τις κατάρες των νεκρών πολεμιστών και επαναλαμβάνουν δυνατά αυτό που υποβόσκει ως απόκοσμο μουρμουρητό :

Δυστυχία, θάνατο κι αρρώστια στου προδότη τα παιδιά και τα εντόσθια…”

Οι φωνές του συλλογικού υποσυνείδητου θα δυναμώνουν ώσπου να γίνουν εκκωφαντικές. Τότε ο μαστουρωμένος όχλος που δεν μπορεί να καταλάβει τα ψιλά γράμματα θα παραφρονήσει και θα κρεμάσει τα ανδρείκελα των δαιμόνων της Ανατολής.  Μετά έρχεται η σειρά των αφεντικών…Για πασατέμπο ετοιμαστείτε να απολαύσετε το πινγκ-πόνγκ της Χρυσής Ψωλής και του κομμουνιστικού παπαροθιάσου. Με αυτά που συμβαίνουν υποχθόνια, το φθινόπωρο προμηνύεται ενδιαφέρον και στον ορατό και στον αόρατο κόσμο. …ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ Ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΔΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΜΑΓΟΥ.

3 σχόλια:

  1. Παλικάρια εγώ έχω απελπιστεί...ας ελπίσουμε να χει δίκιο ο γράφων στα προηγούμενα. Τι να πεις, μόνο οργή έχω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο ληγμένα γι αυτό είμαι έτσι... Τα καλά τα πίνουν οι (Τζ)ήμεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για όσο διάστημα αυτοί οι γαμημένοι ΜΑΣΟΝΟΙ που κάνουν κουμάντο στα ΜΜΕ έχουν ταπωμένες όλες τις αντίθετες φωνές, εδώ τα ρουφιανάκια τους θα τρώνε πόρτα.

Ούτε λυπόμαστε γι αυτό, ούτε ζητάμε συγνώμη από κανέναν.

Όσοι νομίζουν ότι δημοκρατία είναι να έχουν τα κανάλια, τις εφημερίδες και τις ιστοσελίδες τους "καθαρές" και να έρχονται να πετάνε τα μπάζα τους στα ιστολόγια των διαφωνούντων, ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ !