Ο ΚΟΚΟΡΑΣ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ
29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 9019 


Παλιότερα ήταν πιο δύσκολο να ξεσκεπαστούν οι πουστιές της ρασοφόρου συμμορίας και ο εθνοκτόνος προσανατολισμός της.Τώρα ένα-ένα τα μαυροντυμένα παρτάλια του νεοταξικού συρφετού πετούν τις μάσκες αποκαλύπτοντας για ποιον δουλεύουν.Σήμερα ο κοκορίκος βαλές του Βοθρολυμαϊκού καθάρματος της Κωλούπολης δημοσίευσε ένα κατάπτυστο ανθελληνικό κείμενο.


Άνετα αυτό το λεκτικό ξερατό θα μπορούσε να έχει γραφτεί από την χυσοδιψασμένη γυφτοκατσαρίδα της Κεερφά. 
Από πού ν’ αρχίσεις και πού να τελειώσεις...


...Η παράνομη ΕΙΣΒΟΛΗ των λαθρο-γυφτο-ορκ αποκαλείται «μεταναστευτικό γεγονός που δεν μπορεί να αποτραπεί και που έχει δίκαιες αιτίες».  (Σημειωτικά είναι πασιφανές ότι το τραγογενειοφόρο αυτό τρολ της θεολογικής στοάς είναι ένας πληρωμένος δολοφόνος. Έχει ήδη πουλήσει το ηλίθιο κοπάδι που τον ακολουθεί και το πάει για σφάξιμο.)...Θα τους αγκαλιάσουμε. (Ποιούς ρε μαλάκα; Τους βιαστές παιδιών, τους τεμπέληδες και τους τζιχαντιστές δολοφόνους;)...Θα πάρουν για νύφες και γαμπρούς τα παιδιά μας. (Τα παιδιά σας θα τα πάρουν στα 4, γκαραντί, ειδικά τα ανήλικα.)...Θα μας κάνουν υπερήφανους όταν φέρουν έπαθλα και πρωτειές. (Πρώτη θέση σε παιδική θνησιμότητα, εγκληματικότητα, λοιμώδη νοσήματα και αναλφαβητισμό.  Προσωπικά χάρηκα μόνο όταν ο Αντετονπούτσο ξεκουμπίστηκε από εδώ μαζί με το σόι του.)


...Θα εργάζονται και με τις εισφορές θα πληρώνονται οι συντάξεις μας. (Ποιος θα εργάζεται; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε; Ρε μπάρμπα το ξέρεις ότι οι γύφτοι απεχθάνονται την εργασία ενώ ο κάθε αφγανοπακιστανός χρειάζεται δύο άτομα με βούρδουλες αποπάνω του για να δουλέψει;)


...Θα μεγαλώσουν οι πόλεις και θα κατοικηθούν ξανά τα χωριά μας. (Ρε ψωλότραγε πλάκα μας κάνεις; Έχεις πάει στη Βόρεια Ευρώπη να δεις χασανικά γκέτο; Καλύτερα η χώρα να είναι έρημη παρά γεμάτη υπόζωα.)
...Κατάργηση συνόρων, οι Βαλκάνιοι βγαίνουν ειρηνικά στο Αιγαίο, παγκοσμιοποίηση, νησιά-όνειρο, ανάπτυξη με βοοειδή και αιγοπρόβατα. (Και το λέει αυτό με θράσος σε Θρακιώτες των συνόρων που οι Βούλγαροι έσφαξαν τους πατεράδες και τα αδέρφια τους. Σαν να ακούω τον Βενιζέλο, τον Τσίπρα και τον ΓΑΠ, πακέτο 3 σε 1. Και να ρωτήσω τον σεβασμιότατο: χοιρινά δεν περιλαμβάνει αυτή η «ανάπτυξη»; Ρε γκατζόληδες, σκατά και πούπουλα δεν έχετε πρόχειρα εκεί πάνω στην Αλεξανδρούπολη;)


...Θα έχουμε όμως και αλλαγές που θα χωνεύονται εύκολα και αβίαστα. (Ρε κωλοταμπούρλο του μωχαμέτη διάβασε ιστορία και θα διαπιστώσεις ότι όλες οι τέτοιου είδους «αλλαγές» χωνεύτηκαν εύκολα μόνο με αλόγιστη βία και ανήλεες σφαγές.)...Όλοι αυτοί που θα έρθουν αν μας βρουν σκυμμένους θα μας προσπεράσουν. (ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΠΑΤΩΣΟΥΝ θες να πεις μωρή παπαδολούγκρα, ΘΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΚΑΙ ΝΟΥΜΕΡΑΔΑ. Άσχετο: Ο πιτσικόμης του Βοθρολυμαίου λέει ξεκάθαρα ότι έρχονται κι άλλοι πολλοί.)


...Ήταν κι άλλες φορές στην ιστορία μας που ζυμωθήκαμε με ξένους και προχωρήσαμε μαζί τους σε κάτι ανώτερο. (Μωρή ρασοπετούγια έχω ξεφυλλίσει όλα τα γαμωβιβλία της ιστορίας και δεν μπορώ να βρω ούτε μια (1) φορά αυτό που λες. Αν αναφέρεσαι στο οθωμανικό, σε πληροφορώ ότι ήταν γνωστό από τότε που κατεβήκαμε από τα δέντρα.)...Είναι αργά πλέον να το αποφύγουμε. (ΕΔΩ ξεκάθαρα ο πούστης ομολογεί ότι η συφιλιδική συμμορία του έχει ανοίξει την πόρτα στα ζόμπι. «Παραδοθείτε χωρίς μάχη» είναι η πρόταση των σκατοπαπάδων. Το ίδιο λένε και τα αναρχοκομμούνια. Τι δεν καταλάβατε;)...Ας μην ξεχνάμε ότι 250 με 300.000 ελληνόπουλα σφαγιάζονται κάθε χρόνο με έκτρωση. (Απίστευτου μεγέθους ΨΕΜΑ για να δικαιολογήσει όλες τις προηγούμενες ΜΑΝΤΟΛΕΣ. Ούτε 20.000 δεν είναι. Αν ήταν έτσι όπως τα λέει ο ρασοφόρος πράκτορας, τότε κάθε ελληνική οικογένεια σε ηλικία τεκνοποίησης θα έπρεπε να ρίχνει ένα παιδί τον χρόνο, μπορεί και δύο.)Και στην κατακλείδα:

...Λύσεις υπάρχουν αρκεί να τις αποφασίσουμε ως Χριστιανοί, ως Έλληνες, ως άνθρωποι. (Πάντα ο Έλληνας σε δεύτερη μοίρα και ο άνθρωπος σε τρίτη. Για τους Χριστιανούς έχουν ήδη αποφασίσει οι μεγαλοπαπάδες και τα υποχθόνια αφεντικά τους.)
Για να μη σας κουράζω, ο μόνος στόχος της μασονόδουλης εβραιοχριστιανικής σέκτας είναι να κρατήσει την περιουσία της. Στην προσπάθειά της αυτή, ως γνήσια απόγονος της ταλμουδικής κρυπτοδιδασκαλίας θα θυσιάσει οποιονδήποτε και οτιδήποτε βρίσκεται κάτω από την εξουσία της.Οι ίδιοι δήμιοι που μετέτρεψαν την χώρα σε ένα απέραντο νεκροταφείο παριστάνουν τώρα τα κοκόρια που λαλούν.Οι φονιάδες του έθνους επιμένουν επί 1.700 χρόνια στο άθλιο αγαπησιάρικο παραμύθι τους. Δυστυχώς το πόπολο παραμένει δειλό και αποσβολωμένο.  Δεν μπορεί και δεν θέλει να δει τον εχθρό γι αυτό και παραπαίει και σκοντάφτει από τον ένα σκατοσωρό στον άλλο.
Το πέοc ήρθε......Αφού δεν θέλετε να πολεμήσετε, βάλτε μπόλικη βαζελίνη και προσευχηθείτε το μαρτύριο να είναι σύντομο.

30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 9019

Μια μικρή υποσημείωση στο άρθρο:

Δεν είναι τυχαίος ούτε ο τόπος ούτε ο χρόνος δημοσίευσης αυτού του βδελυρού ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ κειμένου.


Το τουρκοσπορικό σίχαμα που κωλοκάθεται στον πατριαρχικό θρόνο της Πόλης έχει υπογράψει την παγκοσμιοποίηση. Μαζί με την κωλόμπα του Βατικανού έχουν ήδη προσκυνήσει τον ψευτοβασιλιά του κόσμου που ετοιμάζεται στο Πουστρουήλ. 


Το διαχρονικό μίσος που τρέφουν όλοι αυτοί οι ελληνόφωνοι γεφυραίοι του Βυζαντίου προς τον Ελλαδικό Χώρο είναι προφανές σε οποιονδήποτε μπορεί να διαβάσει ιστορία χωρίς θρησκευτικές παρωπίδες.


Είναι πλέον επιτακτική ανάγκη να βγουν στο φως οι μυστικοί όροι της συμφωνίας του 9016 με την οποία το τουρκοχυμένο μασονο-Πατριαρχείο παραχώρησε στην Εκκλησία της Ελλάδος την "επιτροπεία" των Μητροπόλεων των Νέων Χωρών.


Άντε λοιπόν να ξεμπερδεύουμε με την εβραϊκή κωλομυθολογία.
  
9 σχόλια:

 1. Πήγα να πάθω εγκεφαλικό με το κείμενο του τραγόπουστα. Γιατί δεν τον ράντισαν με πίσσα και πούπουλα οι κάτοικοι όταν τούς το διάβασε αυτό.. θα το αναρωτιούνται από μέσα τους όταν θα γονατίζουν στο χαλάκι και θα προσεύχονται στον αλλάχ λαχ αχ..αχ καλέ τί ωραίο το οθωμανικό..

  ΞΕΦΤΙΛΑ που ξεπλένεται με αίμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τα Ορκς είναι ήδη εδώ, μπορούμε να τα οδηγήσουμε στα μοναστήρια και στις μητροπόλεις (που έχουν λεφτά, καλόγριες και παπαδόπουστες) να τις λεηλατήσουν ανεμπόδιστα σφάζοντας όλα τα ζωντανά εκεί μέσα και ύστερα να τα οδηγήσουμε προς τη βόρεια ευρώπη για να κάνουν και εκεί ότι καταλαβαίνουν ...
  Με ένα σμπάρο, δυό τρυγώνια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αλεξανδρουπολεως; Κατσε!... Κατσε!.. Παρομοιο κειμενο νομιζω εγραψε κι ο Λιαπης;

  Μας την πεσανε οι μεγαλοπαπαδαριοι με πυρ ομαδον, η μου φαινεται;

  Εργος απο κινητο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. http://orthodoxostypos.gr/%CF%83%CE%B5%CE%B2-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%BF%CF%82-%CF%84%E1%BD%B8-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%AC%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CE%BD-%CE%B5%E1%BC%B6%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B2%CE%B9/

   Διαγραφή
 5. Ας ξεσκονίσουμε τα βιβλία,να βρούμε μεσαιωνικά βασανιστήρια από τον Μεσαίωνα για τους τραγοπαπάδες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Αυτοί ήταν πού αφόρεσαν την επανάσταση του 21.και χρησιμοποιούν τίτλους για ακίνητα από την τουρκική κατοχή μην χάσουν τα χρυσά αμφια ρασοφόρες λουγκρες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Μαρκήσιε που είσαι? Γράψε για το κοινό σου.... ανοιγουν τα χαρτιά της τράπουλας....

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Για όσο διάστημα αυτοί οι γαμημένοι ΜΑΣΟΝΟΙ που κάνουν κουμάντο στα ΜΜΕ έχουν ταπωμένες όλες τις αντίθετες φωνές, εδώ τα ρουφιανάκια τους θα τρώνε πόρτα.

Ούτε λυπόμαστε γι αυτό, ούτε ζητάμε συγνώμη από κανέναν.

Όσοι νομίζουν ότι δημοκρατία είναι να έχουν τα κανάλια, τις εφημερίδες και τις ιστοσελίδες τους "καθαρές" και να έρχονται να πετάνε τα μπάζα τους στα ιστολόγια των διαφωνούντων, ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ !