ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ

1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 9011

Η έσχατη πολιτική ΑΛΗΤΕΙΑ βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο άμπαλος πρωθυπουργός του κώλου που πίνει τα χύσια των μασονοτοκογλύφων αποπειράθηκε μια απεγνωσμένη τρίπλα:

 ΔΗΜΟΨΕΥΤΙΣΜΑ.

Ο πανηλίθιος που πήρε δώρο την εξουσιαστική καρέκλα από την στοά της μαμάς του και χάρη στις γνωριμίες του πράκτορα μπαμπά του, ετοιμάζει τον θάνατο της χώρας.  Έτσι νομίζει δηλαδή.   

Όμως αυτοί οι ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ της αμερικάνικης Στοάς που του έδωσαν την τελευταία εντολή κάνουν λάθος.  Δεν θα πεθάνουμε. Θα τους στείλουμε όλους στον τάφο αρχίζοντας από τα πιονάκια τους!

Το γονίδιο είναι ζωντανό.  Σε όλες τις περιόδους της μετα-ελληνιστικής ιστορίας φάνηκε ξεκάθαρα. Παρά το μπαστάρδεμα, παρά την γενοκτονία, παρά την βίαιη αποκοπή από την αρχαία παράδοση, οι λίγοι γνήσιοι παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους στις δύσκολες στιγμές. Εκεί που όλοι μας έχουν τελειωμένους, τρώνε το πέος.

Έτσι θα γίνει και τώρα. Τίποτα δεν μπορεί να μας φοβίσει.  Ειδικά όταν είμαστε εγκλωβισμένοι σαν τον τίγρη.  Αν οι μάζες των μπάσταρδων ραγιάδων που τα πούλησαν όλα για να ζήσουν μια ψεύτικη και σύντομη ευημερία, νομίζουν ότι την σκαπουλάρισαν, ήρθε η ώρα ή να γίνουν πραγματικοί Έλληνες ή να ΨΟΦΗΣΟΥΝ επιτέλους.

Δημοψήφισμα δεν πρόκειται να γίνει ποτέ για το βρωμοδάνειο και το πλιάτσικο της χώρας. Ελάχιστοι προδότες θα βρεθούν να υποστηρίξουν την πολιτική αυτών των πούστηδων που υποδούλωσαν οικονομικά το τόπο.

Όλα είναι ένα τρυκ για να σώσουν οι πολιτικάντηδες τα κεφάλια τους από τις κρεμάλες και τα λεπίδια και οι τοκογλύφοι τα πουγκιά με τους παράνομους τόκους τους.

 Αν ειρήνη σημαίνει ατίμωση και μιζέρια, τότε  ΖΗΤΩ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ !  

Αν ζωή σημαίνει αιώνια ξένη κατοχή, τότε ΖΗΤΩ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ !  

ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΩΡΑ !  ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ !

ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ. 

ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΣΑΣ !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για όσο διάστημα αυτοί οι γαμημένοι ΜΑΣΟΝΟΙ που κάνουν κουμάντο στα ΜΜΕ έχουν ταπωμένες όλες τις αντίθετες φωνές, εδώ τα ρουφιανάκια τους θα τρώνε πόρτα.

Ούτε λυπόμαστε γι αυτό, ούτε ζητάμε συγνώμη από κανέναν.

Όσοι νομίζουν ότι δημοκρατία είναι να έχουν τα κανάλια, τις εφημερίδες και τις ιστοσελίδες τους "καθαρές" και να έρχονται να πετάνε τα μπάζα τους στα ιστολόγια των διαφωνούντων, ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ !