ΣΚΑΤΑ

8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 9011

Ακόμα ένας μη εκλεγμένος τεχνοκράτης ετοιμάζεται για την άθλια καρέκλα της εξουσίας.  

Να δούμε πότε αυτά τα ΖΩΑ που εξακολουθούν να ψηφίζουν για αντιπροσώπους του έθνους τους κηπουρούς και τις καμαριέρες των σκατομασόνων θα καταλάβουν επιτέλους το απλούστατο:

Όλοι αυτοί που ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ αρχηγοί κομμάτων και κατόπιν πρωθυπουργοί, βρίσκονται εκεί για να υποστηρίζουν τα συμφέροντα των σκοτεινών αφεντάδων τους και της ληστοσυμμορίας τους. Στ’ αρχίδια τους μας έχουν γραμμένους όλους εμάς. Ζούμε, πεθαίνουμε, το ίδιο τους κάνει. Τα έχουν αρπάξει χοντρά και είναι ζάπλουτοι. Ούτε φυλακή για τα εγκλήματά τους θα πάνε ποτέ, ούτε τίποτα.


Εδώ μας έχουν ξεσκίσει στους φόρους υπέρ των γαμημένων τραπεζών και των τοκογλύφων μετόχων τους και ως λύση μας προτείνουν κυβέρνηση ομαδικής μαλακίας με επικεφαλής έναν τραπεζο-υπάλληλο. Αν είναι ποτέ γαμημένα δυνατόν αυτός ο καρπαζοεισπράκτορας των αγορών να επιλέξει το εθνικά και κοινωνικά ωφέλιμο. Τα μαγαζιά των τοκογλύφων θα πασχίσει να σώσει σε βάρος όλων μας και σας πάω ό,τι στοίχημα θέλετε.

Υπάρχουν κορόιδα που νομίζουν ότι η Εθνική Σκατοτράπεζα και η Τράπεζα της Αγελάδος είναι “εθνικοί οργανισμοί”.

Καλά ξυπνητούρια ΜΟΥΣΚΑΡΙΑ.

ΚΑΝΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΣΚΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΜΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΝΟΥ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για όσο διάστημα αυτοί οι γαμημένοι ΜΑΣΟΝΟΙ που κάνουν κουμάντο στα ΜΜΕ έχουν ταπωμένες όλες τις αντίθετες φωνές, εδώ τα ρουφιανάκια τους θα τρώνε πόρτα.

Ούτε λυπόμαστε γι αυτό, ούτε ζητάμε συγνώμη από κανέναν.

Όσοι νομίζουν ότι δημοκρατία είναι να έχουν τα κανάλια, τις εφημερίδες και τις ιστοσελίδες τους "καθαρές" και να έρχονται να πετάνε τα μπάζα τους στα ιστολόγια των διαφωνούντων, ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ !