ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΩΡΑ ΤΟΥΣ

10 ΜΑΪΟΥ 9013

Το ιερό χούφταλο του μασονικού ΣΥΡΙΖΑ ξαναχτύπησε. 


Το σκήνωμα του παγκοσμιοποιημένου αριστερού παρακράτους βγήκε από τον τάφο του.


Η κουρδιστή λεμονόκουπα της κατοχής εκσφενδονίστηκε εναντίον του έθνους.

Τελικά οι ήρωες πρέπει να πεθαίνουν στην γαμημένη ώρα τους.  Γιατί λίγοι αντέχουν στην πίεση του νταβατζή χρόνου.  Οι περισσότεροι γίνονται κωλοτρυπίδες και σούργελα της πολιτικής και ξεφτιλίζουν και την πατρίδα τους και τον εαυτό τους.  Τα λέει όλα στο “συγκλονιστικό” άρθρο του ο παλίμπαις Μανο-Λάκης:   “…Πληρώσαμε πολύ ακριβά τις θεωρίες των ανωτέρων φυλών και των εθνικών κρατών. Χρειαζόμαστε μια Ευρώπη της ειρήνης, της αλληλεγγύης, της ισότητας και της αλληλοκατανόησης. Και η αναγνώριση των όσων η Γερμανία οφείλει στην Ελλάδα εξυπηρετεί απολύτως αυτήν την Ευρώπη.”


Δηλαδή:

“ …Όχι άλλα έθνη.  Ζήτω η μασονική Ευρώπη της αλληλεγγύης, της ισότητας, και της αδελφοσύνης.  Πλήρης ευθυγράμμιση με την γραμμή του γκόλεμ Χάμπερμας.  Κάτω οι πατρίδες, ζήτω το παγκόσμιο κράτος!”  Σιγά μην το έγραψε μόνος του το άρθρο.  Οι προδότες του ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζονται για κυβέρνηση για να αποτελειώσουν το ανόσιο έργο του Παπανδρέου, του Βενιζέλου, του Κουβέλη και του Σαμαρά.  Ότι λένε και γράφουν, βρωμοκοπάει παγκοσμιοποίηση, υποτέλεια και ραγιαδισμό.


Γλέζο κάνε χάρη στον εαυτό σου και ΨΟΦΑ ΤΩΡΑ!  Αντί να γλείφεις τα σκατά από τις μπότες των Γερμανών και των μασόνων και να γίνεσαι ρόμπα, γέρος άνθρωπος, πάρε το μπουκαλάκι με τα βάλιουμ και μια μπουκάλα ουίσκι και άντε στον αγύριστο!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για όσο διάστημα αυτοί οι γαμημένοι ΜΑΣΟΝΟΙ που κάνουν κουμάντο στα ΜΜΕ έχουν ταπωμένες όλες τις αντίθετες φωνές, εδώ τα ρουφιανάκια τους θα τρώνε πόρτα.

Ούτε λυπόμαστε γι αυτό, ούτε ζητάμε συγνώμη από κανέναν.

Όσοι νομίζουν ότι δημοκρατία είναι να έχουν τα κανάλια, τις εφημερίδες και τις ιστοσελίδες τους "καθαρές" και να έρχονται να πετάνε τα μπάζα τους στα ιστολόγια των διαφωνούντων, ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ !