ΤΑ Red Bull ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 9014


Πριν μερικές ημέρες πήρα ένα μήνυμα. Επειδή έχει ενδιαφέρον το δημοσιεύω μαζί με την απάντηση:


From:Pythagoras Pythagoridis <pitago99@gmail.com>
To:Marco de Sade
Sent:Saturday, November 1, 2014 1:58 PM
Subject:Fwd:
ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΤΕΡΟΥΓΙΖΟΥΝ ΟΛΟΓΥΡΑ...


Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της 12-10-2014 δημοσίευσε ολοσέλιδο άρθρο για τον Δημήτριο Δασκαλόπουλο ( πρώην αφεντικό της VIVARTIA A.E. και πρώην πρόεδρο του ΣΕΒ). Το άρθρο έλεγε , μεταξύ άλλων , οτι ο Δ. Δ. ετοιμάζει "Think Tank" το οποίο θα αφορά την πολιτική , την κοινωνία και ζητήματα που απασχολούν την χώρα .
Λέει συγκεκριμένα ο Δ. Δ. :
"Θέλω να φτιάξω ένα ίδρυμα το οποίο θα συγκεντρώνει ικανούς ανθρώπους που έχουν αγωνία για την Ελλάδα και νέες απόψεις και θα αφοσιώνονται στο να μελετούν σε βάθος ένα θέμα , να στοιχειοθετούν την ανάλυσή τους και να κάνουν προτάσεις πολιτικής ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΕΣ " .
Δεν γνωρίζω απο κοντά τον άνθρωπο ούτε έχω διαβάσει λεπτομερή βιογραφία του . Υιοθετώ το καλό σενάριο που λέει οτι ο Δ. Δ. ανησυχεί για τον τόπο , βλέπει οτι αυτοί που διοικούν σήμερα είναι "ψόφια άλογα" και , όπως κάθε καλός παίκτης του ιπποδρόμου , θέλει να ποντάρει σε "γερά άλογα" τα οποία ψάχνει να βρεί ή να δημιουργήσει .
Εάν εσείς , που διαβάζετε αυτές τις γραμμές , είστε "γερό άλογο" τί περιμένετε ; Να χτυπήσει όλες τις πόρτες της χώρας ο  Δ. Δ. και να έρθει να σας ανακαλύψει ; ΛΑΘΟΣ ! ΕΣΕΙΣ πρέπει να διαφημίσετε τον εαυτό σας για να αντιληφθεί οτι υπάρχετε .
Το Think Tank που θα δημιουργηθεί θα εμπεριέχει και κάποιους του αρχαιοελληνικού χώρου ;
Δεν έχουμε εμείς ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ ;
Δεν έχουμε εμείς ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;
Δεν μπορούμε εμείς να κάνουμε ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ;
Φυσικά και μπορούμε .
Πρέπει όμως με τόλμη ( και ΘΡΑΣΟΣ θα έλεγα ) να δημιουργήσουμε ΘΟΡΥΒΟ . Να ακουστούμε . Να ΑΝΑΓΚΑΣΘΟΥΝ τα ΜΜΕ να ασχοληθούν μαζί μας . Να ακούσει ο κόσμος τις απόψεις μας .
Εν μέσω κρίσης τα εκατομμύρια πετούν σαν μύγες και πάνε για δημιουργία Think Tank . Όχι μόνο απο τον Δ. Δ. αλλά και από άλλους ενδεχομένως . Είμαστε εμείς ικανοί να συλλάβουμε μερικά ( εκατομμύρια ) ή θα τα βλέπουμε άπραγοι να φτερουγίζουν ολόγυρά μας ;
-------------------------------
Η οικονομική κρίση είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για να φύγουν οι παλαιοί πολιτικοί και να αναλάβουν (επιτέλους ) οι ΤΙΜΙΟΙ    την εξουσία . Δυστυχώς ( μέχρι στιγμής ) ο αρχαιοελληνικός χώρος δεν φάνηκε ικανός να εκμεταλλευθεί την ευκαιρία και βλέπουμε πάλι την ίδια χιλιοπαιγμένη ταινία : Ένας νεαρός απο τα αριστοκρατικά προάστεια της Αθήνας (που δεν έκανε ούτε ένα μεροκάματο στην ζωή του ) το παίζει "Φίλος και Σωτήρας του Λαού" ενώ και οι πέτρες γνωρίζουν απο ποιά πρεσβεία παίρνει εντολές .


From: Me
Today at 4:32 PM
To: Pythagoras Pythagoridis

…Φίλε τα εκατομμύρια τα έχουν οι εβραιομασόνοι και τα μοιράζουν μόνο μεταξύ τους. Δικά τους μασονάκια θα προσλάβουν αυτοί που φτιάχνουν το SHIT TANK και το μόνο που θα σκέφτονται θα είναι όχι το πώς θα σώσουν την χώρα αλλά το πώς θα μας γαμήσουν χωρίς να να διακινδυνεύσουν μια επανάσταση. Θα πάρουν και κάποιους "ανένταχτους" για να ξέρουν πώς σκεφτόμαστε και για να έχουν τις λύσεις έτοιμες στο συρτάρι μήπως προκύψει κάτι που δεν το περιμένουν.Πρόκειται για ξεκάθαρη παγίδα. Σιγά μην νοιάζεται για την Ελλαδίτσα αυτός ο πούστης ο 2Δ. Ψάχνουν απεγνωσμένα για τον αντικαταστάτη της παλιάς φρουράς η οποία τώρα συνταξιοδοτείται πλουσιοπάροχα και θέλουν να εξασφαλίσουν ότι θα φάνε με την ησυχία τους αυτά που άρπαξαν. Γιατί να δουλέψουμε για τους αφέντες; Γιατί να τους ανοίξουμε τα μάτια; Αφήστε τους στο γαμημένο σκοτάδι. Αφήστε τους να ανησυχούν για τις διαθέσεις των ιθαγενών. Αφήστε τους να προσπαθούν να μαντέψουν από πού θα τους έρθει...
Αν θες να κάνεις κάτι για το έθνος, σπείρε...
Αν αυτό που έσπειρες είναι καλό, θα φυτρώσει...
ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ "ΤΟΥΣ" (αυτά που μας κλέψανε δηλαδή) ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΩ, ΑΣ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ!

Δεν μου χρειάζονται λεφτά, ζω και με 150 ευρώ το μήνα (στην πόλη), ζω και με 0 ευρώ (στο βουνό).ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΦΩΜΕΝΑ ΣΕ ΠΑΛΟΥΚΙΑ.Αυτό που θέλω είναι καθαρός αέρας για να αναπνέω.
Θέλω το μέλλον να είναι ΦΩΤΕΙΝΟ και ΕΛΛΗΝΙΚΟ.Οι σαύρες ας θαφτούν μαζί με τα σκατολεφτά τους!+Η ΠΟΥΤΣΑΡΑ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ+

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για όσο διάστημα αυτοί οι γαμημένοι ΜΑΣΟΝΟΙ που κάνουν κουμάντο στα ΜΜΕ έχουν ταπωμένες όλες τις αντίθετες φωνές, εδώ τα ρουφιανάκια τους θα τρώνε πόρτα.

Ούτε λυπόμαστε γι αυτό, ούτε ζητάμε συγνώμη από κανέναν.

Όσοι νομίζουν ότι δημοκρατία είναι να έχουν τα κανάλια, τις εφημερίδες και τις ιστοσελίδες τους "καθαρές" και να έρχονται να πετάνε τα μπάζα τους στα ιστολόγια των διαφωνούντων, ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ !